De Kleine Mote

Livre d’Or

Partagez votre expérience

Résumé des évaluations reçues

5
Noté 5 sur 5
5 étoiles sur 5 (selon 22 avis)
Excellent100%
Très bon0%
Moyen0%
Passable0%
Décevant0%

Commentaires par nos invités

Super mooi zicht

Noté 5 sur 5
8 août 2022

Heel mooi en propere locatie 👍 heel rustig gelegen en ongelooflijk mooi zicht 🥰 alles aanwezig om de gasten een aangenaam verblijf te geven . Juist misschien kleine tip voor het ontbijt : vooraf vragen wat de gasten liefst eten om verspilling te voorkomen ivm koffiekoeken of pistolets . De mand was zeer rijkelijk gevuld met alles . We keren zeker nog terug 👍ook nog bedankt voor fles cava die reeds gekoeld stond in de frigo 🥂

Keirsebilck Kathleen

Toppertje!!!

Noté 5 sur 5
8 juillet 2022

Genoten van het eerste tot het laatste moment in “de kleine Mote”. Mooi verblijf op een toplocatie! Mooie kamers met elk zijn badkamer en ‘s morgens wakker komen door het geloei van de koeien. Het ontbijt was ook overheerlijk en meer als voldoende. De gehuurde e-bikes hebben goed van pas gekomen in het Heuvelland😜

We komen zeker terug🤗

P & N

Pracht uitzicht en schitterende accommodatie

Noté 5 sur 5
8 juin 2022

Kijken terug op fantastische dagen met het gezin. Kamers met goede bedden en sanitair en een complete keuken met zitkamer. Genieten van het mooie uitzicht en dat met alleen de vogels te horen. Het extra van de speelhal erbij was een mooie aanvulling. Mooie wandelroutes en kunnen fietsen.

Echt een aanrader!!

Henk

Historie, sport en culinair

Noté 5 sur 5
16 mai 2022

Wij zochten een uitvalsbasis om de omgeving van de Ieperboog (Eerste Wereldoorlog) beter te leren kennen en om de Kemmelberg op te fietsen (Gent-Wevelgempje spelen) In de avond wilden we graag lekker eten en Belgische biertjes proeven.

De Kleine Mote leek ons de perfecte uitvalsbasis. Het verblijf was schoon, mooi en heerlijk rustig. Wij willen graag terugkomen!

Patrick

Patrick

Heerlijk rustig en fantastich mooi uitzicht

Noté 5 sur 5
9 mai 2022

Voor de tweede maal verbleven we met ons gezin in De Kleine Mote en opnieuw hebben we met volle teugen genoten van de rust, het aangename verblijf en het zeer vriendelijke onthaal. Voor de kinderen is de nabijheid van de « schuur » een voltreffer (basket, darts, chillen, …zeker bij slechter weer). Wij genieten vooral van de rust en de mooie wandelingen in de omgeving.

heidi
Reviews