De Kleine Mote

Votre panier

[no_toc]

Livre d’Or

Partagez votre expérience

Résumé des évaluations reçues

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 étoiles sur 5 (selon 10 avis)
Excellent100%
Très bon0%
Moyen0%
Passable0%
Décevant0%

Commentaires par nos invités

Top!

Rated 5,0 out of 5
12 juin 2021

Geweldige locatie met alle comfort! We hebben er met het hele gezin van genoten!

Jan Tyberghien

Klein? Vooral groots!

Rated 5,0 out of 5
4 avril 2021

De Kleine Mote: architecturale parel van Heuvelland, bron van rust en ontspanning op een flank van de Kemmelberg. Klein? Vooral groots! Wat een verborgen paradijs! Bedankt voor de hartelijke ontvangst JP! En voor het copieuze ontbijt! Vraag blijft: houden we dit geheim voor onszelf, of schreeuwen we het van de daken? Bedankt! Inge en Wouter, Nils en Noor

Wouter Daelemans

gezin heeft erg genoten van het fijn en kunstzinnig verblijf

Rated 5,0 out of 5
3 janvier 2021

Ons gezin heeft erg genoten van het fijn en kunstzinnig verblijf in de prachtige omgeving. Het huisje is schitterend gelegen op de zuidelijke helling van de Kemmelberg, en is een ideale uitvalsbasis voor stevige wandelingen en fietstochten. De inrichting is modern en voorzien van alle comfort. De schuur met basketbalring, pingpongtafel en tafelvoetbal kon onze kinderen erg bekoren. Dank aan JP voor de gastvrijheid!

Stijn

Heerlijk ontspannen in prachtig decor

Rated 5,0 out of 5
20 octobre 2020

Wij zijn bij de gelukkigen geweest die hebben mogen genieten van het hele pakket, full house; de kamers, het ontbijt en gemeenschappelijke ruimte. Alles was kraaknet, zeer mooi en smaakvol ingericht, maar het uitzicht overtrof daarbij echt alles! De vele wandelmogelijkheden en de glooiende heuvels zorgden voor avontuur; de handige keuken, de gezellige woonruimte en zalige matras voor verdiende rust nadien!! Wij zijn alvast opgeladen, dank dank!

Toon

Prachtige, nieuwe B & B met adembenemend uitzicht

Rated 5,0 out of 5
9 septembre 2020

Het was echt thuiskomen in de B&B! Wat een zaligheid! De foto’s op de website kwamen helemaal overeen met de realiteit.

Heel vriendelijke ontvangst en advies van de gastheer, Super lekker en verzorgd ontbijt.

We waren onder de indruk van het prachtige vergezicht. De B&B is super nieuw, heel mooi ingericht en heel proper. Ruime keuken en gezellige leefruimte.

Wij hebben dankzij het mooie weer erg genoten van het terras. De ligging is uniek en zo rustig! Ideale prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen dankzij de vele knooppunten. Ook een bezoek aan Ieper met afsluiter de Last Post is een aanrader. We hadden tijd te kort en gaan heel graag nog een keertje terug!

Jean-Paul en Greet
Reviews