De Kleine Mote

Reviews

Graag uw commentaar

Samenvatting ontvangen Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Reviews door onze gasten

Super mooi zicht

Rated 5 out of 5
8 augustus 2022

Heel mooi en propere locatie 👍 heel rustig gelegen en ongelooflijk mooi zicht 🥰 alles aanwezig om de gasten een aangenaam verblijf te geven . Juist misschien kleine tip voor het ontbijt : vooraf vragen wat de gasten liefst eten om verspilling te voorkomen ivm koffiekoeken of pistolets . De mand was zeer rijkelijk gevuld met alles . We keren zeker nog terug 👍ook nog bedankt voor fles cava die reeds gekoeld stond in de frigo 🥂

Keirsebilck Kathleen

Toppertje!!!

Rated 5 out of 5
8 juli 2022

Genoten van het eerste tot het laatste moment in “de kleine Mote”. Mooi verblijf op een toplocatie! Mooie kamers met elk zijn badkamer en ‘s morgens wakker komen door het geloei van de koeien. Het ontbijt was ook overheerlijk en meer als voldoende. De gehuurde e-bikes hebben goed van pas gekomen in het Heuvelland😜

We komen zeker terug🤗

P & N

Pracht uitzicht en schitterende accommodatie

Rated 5 out of 5
8 juni 2022

Kijken terug op fantastische dagen met het gezin. Kamers met goede bedden en sanitair en een complete keuken met zitkamer. Genieten van het mooie uitzicht en dat met alleen de vogels te horen. Het extra van de speelhal erbij was een mooie aanvulling. Mooie wandelroutes en kunnen fietsen.

Echt een aanrader!!

Henk

Historie, sport en culinair

Rated 5 out of 5
16 mei 2022

Wij zochten een uitvalsbasis om de omgeving van de Ieperboog (Eerste Wereldoorlog) beter te leren kennen en om de Kemmelberg op te fietsen (Gent-Wevelgempje spelen) In de avond wilden we graag lekker eten en Belgische biertjes proeven.

De Kleine Mote leek ons de perfecte uitvalsbasis. Het verblijf was schoon, mooi en heerlijk rustig. Wij willen graag terugkomen!

Patrick

Patrick

Heerlijk rustig en fantastich mooi uitzicht

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Voor de tweede maal verbleven we met ons gezin in De Kleine Mote en opnieuw hebben we met volle teugen genoten van de rust, het aangename verblijf en het zeer vriendelijke onthaal. Voor de kinderen is de nabijheid van de “schuur” een voltreffer (basket, darts, chillen, …zeker bij slechter weer). Wij genieten vooral van de rust en de mooie wandelingen in de omgeving.

heidi

aanrader

Rated 5 out of 5
6 mei 2022

We waren hier 4 dagen en het waren 4 fantastische dagen. Mooie kamer en badkamer, zeer goed bed; vriendelijke eigenaars 🙂

Het ontbijt is zeker ook een aanrader, genoeg voor ook een picknick ’s middags.

De streek is heel mooi en er zijn veel uitgestippelde wandelingen.

Zeker een aanrader voor enkel dagen ontspanning én inspanning.

Bernadette

Schitterend!

Rated 5 out of 5
4 maart 2022

We hebben met onze vriendengroep enorm genoten van jullie prachtig huis. Zo mooi ingericht en prachtig gelegen maar vooral een schitterend uitzicht. Er is niets op aan te merken… Bedankt voor de ontvangst. We komen zeker nog eens terug.

Caroline en vrienden

warm en gezellig verblijf

Rated 5 out of 5
8 januari 2022

Een aangenaam, warm en gezellig verblijf met een adembenemend uitzicht! Heel rustig gelegen!

We komen teurg in de lente voor nieuwe wandelingen, fietstochten, en de regio met zijn geschiedenis verder te ontdekken.

familie Mertens – Bruyndonckx

Heel mooi

Rated 5 out of 5
27 december 2021

Super vakantiehuis.

Alles aanwezig en prachtig gelegen, zeker een aanrader.

De Gheldere

SUPERVERBLIJF!!

Rated 5 out of 5
27 augustus 2021

Zeer verzorgde kamers met goed uitgeruste keuken. Het uitzicht vanop het terras is zowat adembenemend

De schuur met een aantal (binnen)sportfaciliteiten was voor onze kleinkinderen DE MAX – de omgeving is daarenboven super voor wandelaars en fietsers

Roger Andries

Fantastisch

Rated 5 out of 5
20 augustus 2021

Mooi huisje, modern en smaakvol ingericht.

De ligging in de flank van de Kemmelberg is perfect als startpunt voor wandelingen of fietstochten. Mooi uitzicht. Erg rustig ook.

Tom

Aanrader

Rated 5 out of 5
21 juni 2021

Heel mooie B&B, prachtige omgeving en heel rustig.

Wij hebben er enorm van genoten..

Sonja

Top!

Rated 5 out of 5
12 juni 2021

Geweldige locatie met alle comfort! We hebben er met het hele gezin van genoten!

Jan Tyberghien

Klein? Vooral groots!

Rated 5 out of 5
4 april 2021

De Kleine Mote: architecturale parel van Heuvelland, bron van rust en ontspanning op een flank van de Kemmelberg. Klein? Vooral groots! Wat een verborgen paradijs! Bedankt voor de hartelijke ontvangst JP! En voor het copieuze ontbijt! Vraag blijft: houden we dit geheim voor onszelf, of schreeuwen we het van de daken? Bedankt! Inge en Wouter, Nils en Noor

Wouter Daelemans

gezin heeft erg genoten van het fijn en kunstzinnig verblijf

Rated 5 out of 5
3 januari 2021

Ons gezin heeft erg genoten van het fijn en kunstzinnig verblijf in de prachtige omgeving. Het huisje is schitterend gelegen op de zuidelijke helling van de Kemmelberg, en is een ideale uitvalsbasis voor stevige wandelingen en fietstochten. De inrichting is modern en voorzien van alle comfort. De schuur met basketbalring, pingpongtafel en tafelvoetbal kon onze kinderen erg bekoren. Dank aan JP voor de gastvrijheid!

Stijn

Heerlijk ontspannen in prachtig decor

Rated 5 out of 5
20 oktober 2020

Wij zijn bij de gelukkigen geweest die hebben mogen genieten van het hele pakket, full house; de kamers, het ontbijt en gemeenschappelijke ruimte. Alles was kraaknet, zeer mooi en smaakvol ingericht, maar het uitzicht overtrof daarbij echt alles! De vele wandelmogelijkheden en de glooiende heuvels zorgden voor avontuur; de handige keuken, de gezellige woonruimte en zalige matras voor verdiende rust nadien!! Wij zijn alvast opgeladen, dank dank!

Toon

Prachtige, nieuwe B & B met adembenemend uitzicht

Rated 5 out of 5
9 september 2020

Het was echt thuiskomen in de B&B! Wat een zaligheid! De foto’s op de website kwamen helemaal overeen met de realiteit.

Heel vriendelijke ontvangst en advies van de gastheer, Super lekker en verzorgd ontbijt.

We waren onder de indruk van het prachtige vergezicht. De B&B is super nieuw, heel mooi ingericht en heel proper. Ruime keuken en gezellige leefruimte.

Wij hebben dankzij het mooie weer erg genoten van het terras. De ligging is uniek en zo rustig! Ideale prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen dankzij de vele knooppunten. Ook een bezoek aan Ieper met afsluiter de Last Post is een aanrader. We hadden tijd te kort en gaan heel graag nog een keertje terug!

Jean-Paul en Greet

Aanrader!

Rated 5 out of 5
6 juli 2020

Prachtig huisje, stijlvol ingericht, met vanuit elke kamer zicht op de prachtige omgeving! Goeie ontvangst met aperitiefje, ook het ontbijt was super lekker, perfect in orde! De vuurkorf op het domein vonden de kids ook heel leuk, echt gezellig! Heel veel gezellige restaurantjes in de buurt, en een goeie fietsverhuur. Wij komen zeker nog terug!

Maaike Darras

Overnachten en fietsen in een prachtige omgeving!

Rated 5 out of 5
1 april 2020

Als fietsliefhebbers vinden we weinig streken mooier dan het Heuvelland. Alles ademt wielrennen en je kan uren zweten op de gekende bergjes. Na het sporten konden we hier heerlijk genieten van een fris drankje in de zon op een terras met uitzicht tot in Frankrijk. Gekoppeld aan een goede nachtrust in een comfortabele kamer en een goed ontbijt kon ons fietsweekend niet meer stuk. Genieten!

Saartje en Arnout

TOP ! uniek domein

Rated 5 out of 5
30 maart 2020

De exclusieve ligging met adembenemend zicht op het Heuvelland overweldigde ons onmiddellijk. De realiteit overtreft de foto’s. De “De kleine Mote” verraste ons door zijn moderne en stijlvolle inrichting. De doorgedreven ecologische bouw van het gastenhuis heeft ons bijzonder gecharmeerd. De vriendelijke ontvangst, het wakker worden met dit fantastisch panorama, het perfecte ontbijt en de prachtige omgeving bezorgde ons een ontspannend vakantiegevoel. Een heerlijke plek om te fietsen, te wandelen, te relaxen. In de buurt fijne restaurantjes en leuke kroegen. De beste B&B die we tot nu toe hebben gehad. Absolute aanrader. We komen zeker terug.

Marie

Volop in de natuur!

Rated 5 out of 5
30 maart 2020

Wij hebben hier met ons gezin met veel plezier gelogeerd. De kamers zijn comfortabel en geluidsproof, je hebt een prachtig uitzicht en je wandelt en fietst zo de rustige, mooie omgeving in. Aanrader!

Hanna

Super tevreden

Rated 5 out of 5
27 maart 2020

Onthaald met aperitief, zalig geslapen, heerlijk ontbijt maar vooral: wat een prachtige streek. Volgende keer de fiets meebrengen want we komen zeker terug, we moeten de wijn nog proeven 🙂

Jean
Reviews