De Kleine Mote

Reviews

Graag uw commentaar

Samenvatting ontvangen Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Reviews door onze gasten

Aanrader

Rated 5 out of 5
21 juni 2021

Heel mooie B&B, prachtige omgeving en heel rustig.
Wij hebben er enorm van genoten..

Sonja

Top!

Rated 5 out of 5
12 juni 2021

Geweldige locatie met alle comfort! We hebben er met het hele gezin van genoten!

Jan Tyberghien

Klein? Vooral groots!

Rated 5 out of 5
4 april 2021

De Kleine Mote: architecturale parel van Heuvelland, bron van rust en ontspanning op een flank van de Kemmelberg. Klein? Vooral groots! Wat een verborgen paradijs! Bedankt voor de hartelijke ontvangst JP! En voor het copieuze ontbijt! Vraag blijft: houden we dit geheim voor onszelf, of schreeuwen we het van de daken? Bedankt! Inge en Wouter, Nils en Noor

Wouter Daelemans

gezin heeft erg genoten van het fijn en kunstzinnig verblijf

Rated 5 out of 5
3 januari 2021

Ons gezin heeft erg genoten van het fijn en kunstzinnig verblijf in de prachtige omgeving. Het huisje is schitterend gelegen op de zuidelijke helling van de Kemmelberg, en is een ideale uitvalsbasis voor stevige wandelingen en fietstochten. De inrichting is modern en voorzien van alle comfort. De schuur met basketbalring, pingpongtafel en tafelvoetbal kon onze kinderen erg bekoren. Dank aan JP voor de gastvrijheid!

Stijn

Heerlijk ontspannen in prachtig decor

Rated 5 out of 5
20 oktober 2020

Wij zijn bij de gelukkigen geweest die hebben mogen genieten van het hele pakket, full house; de kamers, het ontbijt en gemeenschappelijke ruimte. Alles was kraaknet, zeer mooi en smaakvol ingericht, maar het uitzicht overtrof daarbij echt alles! De vele wandelmogelijkheden en de glooiende heuvels zorgden voor avontuur; de handige keuken, de gezellige woonruimte en zalige matras voor verdiende rust nadien!! Wij zijn alvast opgeladen, dank dank!

Toon

Prachtige, nieuwe B & B met adembenemend uitzicht

Rated 5 out of 5
9 september 2020

Het was echt thuiskomen in de B&B! Wat een zaligheid! De foto’s op de website kwamen helemaal overeen met de realiteit.
Heel vriendelijke ontvangst en advies van de gastheer, Super lekker en verzorgd ontbijt.
We waren onder de indruk van het prachtige vergezicht. De B&B is super nieuw, heel mooi ingericht en heel proper. Ruime keuken en gezellige leefruimte.
Wij hebben dankzij het mooie weer erg genoten van het terras. De ligging is uniek en zo rustig! Ideale prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen dankzij de vele knooppunten. Ook een bezoek aan Ieper met afsluiter de Last Post is een aanrader. We hadden tijd te kort en gaan heel graag nog een keertje terug!

Jean-Paul en Greet

Aanrader!

Rated 5 out of 5
6 juli 2020

Prachtig huisje, stijlvol ingericht, met vanuit elke kamer zicht op de prachtige omgeving! Goeie ontvangst met aperitiefje, ook het ontbijt was super lekker, perfect in orde! De vuurkorf op het domein vonden de kids ook heel leuk, echt gezellig! Heel veel gezellige restaurantjes in de buurt, en een goeie fietsverhuur. Wij komen zeker nog terug!

Maaike Darras

Overnachten en fietsen in een prachtige omgeving!

Rated 5 out of 5
1 april 2020

Als fietsliefhebbers vinden we weinig streken mooier dan het Heuvelland. Alles ademt wielrennen en je kan uren zweten op de gekende bergjes. Na het sporten konden we hier heerlijk genieten van een fris drankje in de zon op een terras met uitzicht tot in Frankrijk. Gekoppeld aan een goede nachtrust in een comfortabele kamer en een goed ontbijt kon ons fietsweekend niet meer stuk. Genieten!

Saartje en Arnout

TOP ! uniek domein

Rated 5 out of 5
30 maart 2020

De exclusieve ligging met adembenemend zicht op het Heuvelland overweldigde ons onmiddellijk. De realiteit overtreft de foto’s. De “De kleine Mote” verraste ons door zijn moderne en stijlvolle inrichting. De doorgedreven ecologische bouw van het gastenhuis heeft ons bijzonder gecharmeerd. De vriendelijke ontvangst, het wakker worden met dit fantastisch panorama, het perfecte ontbijt en de prachtige omgeving bezorgde ons een ontspannend vakantiegevoel. Een heerlijke plek om te fietsen, te wandelen, te relaxen. In de buurt fijne restaurantjes en leuke kroegen. De beste B&B die we tot nu toe hebben gehad. Absolute aanrader. We komen zeker terug.

Marie

Volop in de natuur!

Rated 5 out of 5
30 maart 2020

Wij hebben hier met ons gezin met veel plezier gelogeerd. De kamers zijn comfortabel en geluidsproof, je hebt een prachtig uitzicht en je wandelt en fietst zo de rustige, mooie omgeving in. Aanrader!

Hanna

Super tevreden

Rated 5 out of 5
27 maart 2020

Onthaald met aperitief, zalig geslapen, heerlijk ontbijt maar vooral: wat een prachtige streek. Volgende keer de fiets meebrengen want we komen zeker terug, we moeten de wijn nog proeven 🙂

Jean
Reviews