De Kleine Mote

Reviews

We love to hear from you

Summary of Reviews

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Reviews by our guests

Overnachten en fietsen in een prachtige omgeving!

5.0 rating
1 April 2020

Als fietsliefhebbers vinden we weinig streken mooier dan het Heuvelland. Alles ademt wielrennen en je kan uren zweten op de gekende bergjes. Na het sporten konden we hier heerlijk genieten van een fris drankje in de zon op een terras met uitzicht tot in Frankrijk. Gekoppeld aan een goede nachtrust in een comfortabele kamer en een goed ontbijt kon ons fietsweekend niet meer stuk. Genieten!

Saartje en Arnout

TOP ! uniek domein

5.0 rating
30 March 2020

De exclusieve ligging met adembenemend zicht op het Heuvelland overweldigde ons onmiddellijk. De realiteit overtreft de foto’s. De “De kleine Mote” verraste ons door zijn moderne en stijlvolle inrichting. De doorgedreven ecologische bouw van het gastenhuis heeft ons bijzonder gecharmeerd. De vriendelijke ontvangst, het wakker worden met dit fantastisch panorama, het perfecte ontbijt en de prachtige omgeving bezorgde ons een ontspannend vakantiegevoel. Een heerlijke plek om te fietsen, te wandelen, te relaxen. In de buurt fijne restaurantjes en leuke kroegen. De beste B&B die we tot nu toe hebben gehad. Absolute aanrader. We komen zeker terug.

Marie

Volop in de natuur!

5.0 rating
30 March 2020

Wij hebben hier met ons gezin met veel plezier gelogeerd. De kamers zijn comfortabel en geluidsproof, je hebt een prachtig uitzicht en je wandelt en fietst zo de rustige, mooie omgeving in. Aanrader!

Hanna

Super tevreden

5.0 rating
27 March 2020

Onthaald met aperitief, zalig geslapen, heerlijk ontbijt maar vooral: wat een prachtige streek. Volgende keer de fiets meebrengen want we komen zeker terug, we moeten de wijn nog proeven 🙂

Jean
Reviews