De Kleine Mote

Je winkelwagen

Accommodatie

Opgepast: de vijver is niet omheind en is dus onveilig voor kinderen!

Kamer (1 of 2 p)

We hebben drie kamers (18 m²), elk met groot dubbel bed (180 x 210 cm), eigen badkamer (2 keer inloopdouche, één keer bad).

Elke kamer heeft groot schuifraam dat uitgeeft op het zonneterras en tuin met prachtig uitzicht op Heuvelland. Bij mooi weer kan u op het terras genieten van uw ontbijt en het panorama.

Op elke kamer twee zetels, leeslamp en schrijftafeltje.

De kamers zijn identiek maar krijgen door hun aankleding een eigen karakter; de stijl is modern, design.

• Kamer Jo Delahaut (met inloopdouche)

• Kamer Maurice Wyckaert (met inloopdouche)

• Kamer Walter Leblanc (met bad)

De ontbijt- en zitruimte is heel de dag toegankelijk.

Full house (max 6 p)

In de Full House formule huurt u het volledige gastenhuis. U heeft toegang tot het volledige domein: speelschuur, vuurput, vijver, weide. En omdat u de enige gast bent, kunnen we extra services aanbieden.

Nota bene: enkel het gastenhuis is exclusief gebruik, er kunnen andere mensen op het domein zijn. De Speelschuur wordt wel nooit aan derden verhuurd tijdens uw verblijf, we garanderen uw rust.

Gastenhuis

Accomodatie

Het gastenhuis De Kleine Mote is een vrijstaand gebouw (drie slaapkamers, keuken met gezellige ontbijt- en zitruimte, zonneterras met prachtig uitzicht) met tuin en parking. De tuin is niet omheind.

De keuken is volledig uitgerust (kookplaat, oven, microgolf, koelkast, diepvries, vaatwasser, servies, pannen, kookgerei…). Er is ook een BBQ.

Alle ruimtes zijn op het gelijkvloers; de enkele treden aan de inkom zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

In het Gastenhuis zijn geen extra bedden. Op verzoek kan wel een kinderbedje worden geplaatst en de Retro Caravan biedt twee extra slaapplaatsen.

Er is geen radio of TV; wel wifi, flatscreen en bluetooth speakers.

De Speelschuur

Grote, open ruimte met prachtig uitzicht. Gasten kunnen er relaxen; één op één spelletje basketbal, darts, tafelvoetbal, pingpong.

In de Full House formule kan de schuur gehuurd worden voor evenementen maar om 22:00h moet het stil zijn.

De Vuurput

Dag en nacht de gezelligste zitplaats in Heuvelland: een zitbank geweven uit wilgentakken, rond de vuurschaal, bij de vijver. Geborgen, uit zicht en wind, met prachtig panorama. Wij zorgen voor brandhout.

De Vijver

Kleur en leven.

Site-vijver-1.jpg

De Retro Caravan (2 p extra)

Onze caravan (Château, bouwjaar 1977) is in originele staat en biedt een slaapplaats voor twee personen (bed 125 x 195 cm) met elementair comfort. De caravan beschikt niet over eigen sanitair en kan enkel gehuurd worden door een gast, als bijkomende slaapplaats.

Fotogalerij