De Kleine Mote

Inhoud / Content / Contenu

Wandelen

wandeling

Wandelnetwerk & knooppunten

Wandelnetwerken laten u toe om, aan de hand van de knooppunten, zelf uw tochten uit te stippelen. De wandelnetwerken zijn bewegwijzerd in twee richtingen met knooppuntenbordjes.

Er is zelfs een gratis app om alle Vlaamse wandelknooppunten ook mee op zak te nemen en uw locatie te bepalen met de GPS-functie van je smartphone of op zoek te gaan naar een suggestieroute.

Gastenhuis De Kleine Mote ligt op wandelknooppunt Heuvelland 72 – 89.

https://www.wandelknooppunt.be

Grote Route paden

De Kleine Mote ligt vlakbij GR128 (Vlaanderenroute), GR5A (Wandelronde door Vlaanderen) en S-GR Heuvelland. Een ideale plaats voor wandelaars op doortocht om even op adem te komen en te genieten van de streek.

GR-netwerk

Populaire wandellussen

Er zijn ook veel wandeling klaar uitgestippeld en bewegwijzerd.

Stadswandelingen

GPS wandelingen

Op stap met een Verhaal voor Onderweg

Achttien wandelboekjes nemen je mee langsheen de mooiste plekjes in de Westhoek.

Klankwandelingen

Een vleugje muziek, een woordje dialect, een anekdote, een waargebeurd verhaal, een smokkeltruc,.. voldoende variatie en kleur! Download gratis de klankwandelingen, druk het bijhorende wandelkaartje af en je bent vertrokken!

Op stap met vertellers

Reserveer een verteller. Westhoekvertellers staan voor je klaar om je mee te nemen naar minder bekende hoekjes van de Westhoek. Ze vertellen of bezingen de verhalen van deze plekken op een leuke, belevingsvolle manier. Duur: 2 tot 3 uur

Op stap met een natuurgids

Op stap in het oorlogslandschap